magazín pro náruživé příznivce pivního moku a pivní kultury

Pivní recepty

Pivo a jídlo patří k sobě. V našem přehledu jsou zařazeny recepty, v kterých pivo naleznete jako surovinu a kterým tak pivo dodává tu správnou chuť. Jsou zde, ale taky recepty, které si nejlíp vychutnáte se sklenkou dobrého piva. Nezapomněli jsme ani na chuťovky k pivu, která ještě posílí vaši chuť na další vychlazený půllitr.

Uzená pivní polévka se hodí třeba na sobotní oběd...

 

Máme pro Vás nápad jak můžete proměnit pivo ve chléb. Piva budete potřebovat cca jeden a půl hrnku piva.

Oblíbenou pochutkou k pivu je bezesporu nakládaný hermelín. Existuje množství variací jak hermelín naložit. Můžeme říct, že kolik hospod, tolik druhů nakládaných hermelínů.

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci láhev černého piva.

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredience česnek a hořčici..

Vyzkoušejte luxusní pivní marinádu.

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci feferonky, které dodají utopencům pikantní chuť.

Pivní čokoládový dort můžete servírovat i těm, kteří na sladké moc nejsou.

 

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci kořenicí přípravek DEKO, který se používá při nakládání okurek nebo zeleniny.