magazín pro pro náruživé příznivce pivního moku a pivní kultury

Pivní recepty

,

Pivo a jídlo patří k sobě. V našem přehledu jsou zařazeny recepty, v kterých pivo naleznete jako surovinu a kterým tak pivo dodává tu správnou chuť. Jsou zde, ale taky recepty, které si nejlíp vychutnáte se sklenkou dobrého piva. Nezapomněli jsme ani na chuťovky k pivu, která ještě posílí vaši chuť na další vychlazený půllitr.

Máme pro Vás nápad jak můžete proměnit pivo ve chléb. Piva budete potřebovat cca jeden a půl hrnku piva.

Oblíbenou pochutkou k pivu je bezesporu nakládaný hermelín. Existuje množství variací jak hermelín naložit. Můžeme říct, že kolik hospod, tolik druhů nakládaných hermelínů.

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci láhev černého piva.

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredience česnek a hořčici..

Vyzkoušejte luxusní pivní marinádu.

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci feferonky, které dodají utopencům pikantní chuť.

Pivní čokoládový dort můžete servírovat i těm, kteří na sladké moc nejsou.

 

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci kořenicí přípravek DEKO, který se používá při nakládání okurek nebo zeleniny.

Uzená pivní polévka se hodí třeba na sobotní oběd...