Krušnohor
Skalním pivařům v Kraslicích se v roce 2015 splnil jejich velký sen. V okrajové části města, konkrétně v Tisové, totiž začal fungovat rodinný pivovar, jehož originální název Krušnohor prozrazuje, jaké vlastnosti lze od nového chmelového nápoje očekávat a pro koho je určený. Pochutnají si na něm praví horalové, pivní fajnšmekři a pak každý, kdo má rád pivo s pořádným řízem.
Vskutku, Krušnohor vsází zejména na výrobu piv s výraznější hořkostí, což z nich dělá skvělá pivečka s osobitou a dobře zapamatovatelnou chutí.
Produkci Krušnohoru od začátku tvoří jak klasické české ležáky, které se zde vaří tradiční dekokční technologií, kvasí na otevřených spilkách a dozrávají dlouhé týdny v ležáckém sklepě, tak zárověň i svrchně kvašené weizeny a široká nabídka piv typu ale rozličných chutí a stupňovitostí. Všechna piva jsou nefiltrována a nepasterována a zachovávají si tak svou čerstvou chuť a především tělu prospěšné látky.
(zdroj: http://www.krusnohor.eu)