Tvarg
Pivo TVARG vaříme na třínádobové varně o objemu 20 hl. Varna je složena z rmutomladinové pánve, scezovací kádě a whirlpoolu. Primární kvašení spodně kvašených piv u nás probíhá na otevřené spílečné kádi o objemu 3 x 20 hl. Svrchně kvašená piva zrají v cylindrokonických tancích. Na ležení piva využíváme 6 ležáckých tanků o objemu 20 hl při teplotě 2-4 stupně. Pivo TVARG není pasterováno ani filtrováno, proto musí být skladováno v chladu a temnu.
Vaříme pivo z vody, moravského sladu, chmele a pivovarských kvasinek. Na poctivé řemeslo dohlíží vrchní sládek David Kapsia. Do pivovaru přináší své zkušenosti z pivovarnického světa nejen z minipivovaru Kosíř. Pod značkou TVARG vaříme tradiční ležáky, ale také řadu svrchně kvašených piv, jejichž obliba roste. V průběhu roku přichází na scénu sezónní speciály.