Dobré pivo, dobrá společnost a pořádná muzika – slavíme, jak se patří! V sobotu 6. září se v Benešově opět otevře brána Pivovaru Ferdinand. Slavnosti začínají už ve 12:30. Stavíte se?
Pivo poteče proudem, zahraje muzika, otevřeme sladovnu, varnu, sklepy a slavíme, jak to u Ferdinanda umíme. Přijďte si užít den plný chutí, živých tónů a dobré společnosti.
Na co se můžete těšit:
Hudební line-up:
● Reverie Band
● Parafín
● Cukletu
● Martyho Banda
● Bílá nemoc
● Los Bananos
● Hippie Chippies
● Lahvátor
● Emma Band
● Reweer
Host: bubenická show v podání ŠamanaMaya bubeníci Benešov
Na čepu: celý sortiment Pivovaru Ferdinand (nefiltrované speciály, bezlepkové pivo, Beer MIX z nealka a pomerančové limonády)
K zakousnutí:
Ochutnáte masové i veganské burgery, grilované sýry, burgery s hovězím masem nebo trhaným vepřovým, domácí langoše, burek, srbské plejskavice, kuřecí kebab, grilované kýty či kančí klobásy, lívanečky a sladké palačinky. Nebude chybět točená zmrzlina ani čerstvá káva a zákusky.
Přihlaste se na prohlídku pivovaru a prozkoumejte unikátní humnovou sladovnu, varnu nebo ležácké sklepy. Exkurze je možné předem rezervovat na e-mailu: ferdinand@pivovarferdinand.cz. Do předmětu pište REZERVACE SLAVNOSTI.
A pozor, kapacita je pro tyto on-line rezervace omezená jen pro prvních 60 osob. Prohlídky začínají ve 13.00 a končí v 17.30.
Pivo si opět můžete nechat načepovat do vlastního skleněného půllitru, který bude k dostání přímo v areálu. Ochutnejte poctivé a neuspěchané pivo, které vaříme už od roku 1897. Dveře areálu se otevřou ve 12:30, zábava končí ve 22 hodin.
Děti i dospělí se můžou vyřádit ve fotokoutku. Zkusit můžete i stále oblíbenější beerpong pod hlavičkou www.unipong.cz.
Vstup 100 Kč. Děti zdarma.
Dobré pivo. Dobrá společnost. Už 6. září v Benešově.
O Pivovaru Ferdinand
Benešovský Pivovar Ferdinand založil roku 1897 arcivévoda František Ferdinand d’Este a dodnes se tu vaří pivo podle tradičních receptur. Pivovar se tak řadí mezi rukodělné a typicky české pivovary s českým kapitálem, kde kvalitu piva neustále sledují ti nejzručnější pivovarníci. Zlatavému moku věnují dostatek péče a pozornosti. Pod jejich rukama vzniká rovnou osmnáct druhů spodně kvašených piv.