Všechna piva z naší produkce jsou typu ALE, čili svrchně kvašená. Piva vařená tímto způsobem vynikají pestrostí ve vůni i chuti.
U určitých druhů piv je ale technologický postup záměrně upraven tak, aby byl potlačen esterový profil piva a vynikla chuť samotných surovin. U těchto druhů piv používáme chmely pouze na hořkost a chmelové aroma. Slovo pitelnost je u nás na prvním místě.
Druhou část naší produkce tvoří pivní speciály. K jejich výrobě používáme vybrané aromatické chmely z celého světa. Tyto chmely dodávají pivům jedinečné vlastnosti ve vůni i chuti. Naše pivní speciály si získaly celou řadu příznivců a udělených ocenění.
Zaměřujeme se také na produkci Sourů, tzv. kyseláčů, které se v současné době také těší stále větší oblibě. Kyselost v těchto pivech je dosažena za pomocí laktobacilů. Dále pak pH rmutu upravujeme pomocí speciálních sladů, nikoliv však přídavkem kyseliny mléčné. K závěrečnému dochucení používáme čisté, přírodní ovocné štávy. I tyto piva již získala řadu ocenění.
V průběhu celého výrobního procesu je pro nás samozřejmostí používání výhradně poctivých surovin, a to místní vody, sladu, chmele, pivovarských kvasnic, případně jiných (ovocných) složek. Pivu opravdu dáváme to, co potřebuje.
Stabilně vařená piva

11° Chmelená
Světlé pivo, ve kterém najdete příjemnou hořkost ladící s celkovou vyvážeností. Slovo pitelnost je zde na prvním místě. Chmeleno Žateckým poloranným červeňákem udělující pivu nezaměnitelné, jemné chmelové aroma. Ve výsledku se jedná o velmi pitelnou světlou jedenáctku, která překvapí svojí výraznou, avšak příjemnou hořkostí.
Stupňovitost piva: 11% EPM, obsah alkoholu: 4,2%, hořkost: 45 IBU.

11° Saviňón
Světlé, svrchně kvašené pivo nesoucí aroma po použitém novozélanském chmelu NELSON SAUVINU, udělující pivu aroma podobné jako ve víně Saviňónu – čili angreštu a zelených kopřiv. Jedná se o již velice oblíbený a vyhledávaný pivní speciál, nesoucí taktéž ocenění ze soutěže minipivovarů v Padochově z roku 2019!
Stupňovitost piva:11% EPM, obsah alkoholu: 4,5%, hořkost: 45 IBU.

12° Mnichovská fantazie
Polotmavé pivo, které Vás zaujme příjemnou medovou barvou. Ve vůni převládá vedle chmelového aromatu nádech smetany a karamelu, doplněný jemným ovocným aromatem meruněk.
U tohoto piva byl rovněž kladen důraz na pitelnost a celkově se jedná o polotmavé výraznější pivo, u kterého se dá s chutí posedět nejeden večer.
Stupňovitost piva: 12% EPM, obsah alkoholu: 4,5%, hořkost: 45 IBU.

12° Pšeničná
Světlý pivní speciál vyznačujíci se zcela jiným senzorickým profilem, než je tomu u klasických piv. Díky specifickým sladům, kvasinkám a úpravě rmutovacího postupu jsme docílili výrazné banánové a hřebíčkové chuti a vůně, která je pro pšeničné pivo charakteristická.
K servírování lze přidat citrón nebo pomeranč, který zvýrazní jedinečnou chuť pšeničného piva.
Stupňovitost piva: 12% EPM, obsah alkoholu: 4,9%, hořkost: 20 IBU.

12° Žitná
Tento pivní speciál se vyznačuje „chlebovou hutností“ a specifickou naoranžovělou barvou, což je dáno vysokým obsahem žitného sladu. Chmeleno pouze na hořkost a chmelové aroma, dávající tak plně vyniknout charakteru žitného sladu.
Stupňovitost piva: 12% EPM, obsah alkoholu: 4,6%, hořkost: 45 IBU.

12° Morybundus
Světlé pivo, středního řízu a těla s výraznější hořkostí. Tato hořkost je zároveň doplněna jemnými citrusovo-kořeněnými tóny po použitém chmelu Kazbeku, který ve chmelení u tohoto piva převládá.
Stupňovitost piva: 12 % EPM, obsah alkoholu: 4,6 %, hořkost: 55 IBU.

13° Nakulená Číča
Polotmavé pivo s načervenalými odlesky, které si získalo velikou oblibu a stálé místo v našem sortimentu. Při výrobě byly použity čtyři druhy sladů a 5 druhů chmelů, z nichž převládá francouzský chmel Boulen Rouge – udělující pivu aroma koňaku a růží. Ve výsledku se jedná o velice pitelný pivní speciál se zemito-kořeněnými, karamelovými a ovocnými tóny.
Stupňovitost piva: 13% EPM, obsah alkoholu: 4,4%,