Chuťovky k pivu

Jemně kořeněný nakládaný hermelín

Oblíbenou pochutkou k pivu je bezesporu nakládaný hermelín. Existuje množství variací jak hermelín naložit. Můžeme říct, že kolik hospod, tolik druhů nakládaných hermelínů. Vyskoušejte například hermelín jemne kořenený směsí tymiánu, rozmarýnu, jalovce, černého pepřu a papriček.

Utopenci v pivním nálevu

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci láhev černého piva. Základním pravidlem pro přípravu chutných utopenců je používat na přípravu kvalitní špekáčky. Pozor nezaměnit s buřty nebo opékačky, které neobsahuji tolik procent masa. Špekáčky by měli obsahovat minimálně 40 % masa (čím víc, tím líp) a obsah tuku by v nich neměl být vyšší než 45 %.

Utopenci s hořčicí a česnekem

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredience česnek a hořčici.. Základním pravidlem pro přípravu chutných utopenců je používat na přípravu kvalitní špekáčky. Pozor nezaměnit s buřty nebo opékačky, které neobsahuji tolik procent masa. Špekáčky by měli obsahovat minimálně 40 % masa (čím víc, tím líp) a obsah tuku by v nich neměl být vyšší než 45 %.

Pikantní utopenci

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci feferonky, které dodají utopencům pikantní chuť. Základním pravidlem pro přípravu chutných utopenců je používat na přípravu kvalitní špekáčky. Pozor nezaměnit s buřty nebo opékačky, které neobsahuji tolik procent masa. Špekáčky by měli obsahovat minimálně 40 % masa (čím víc, tím líp) a obsah tuku by v nich neměl být vyšší než 45 %.

DEKO utopenci

Utopenec je typický český pokrm pevně svázány s pivní kulturou českých hospod. Existuje množství originálních receptů na přípravu utopenců.  V tomto receptu použijeme jako originální ingredienci kořenicí přípravek DEKO, který se používá při nakládání okurek nebo zeleniny. Základním pravidlem pro přípravu chutných utopenců je používat na přípravu kvalitní špekáčky. Pozor nezaměnit s buřty nebo opékačky, které neobsahuji tolik procent masa. Špekáčky by měli obsahovat minimálně 40 % masa (čím víc, tím líp) a obsah tuku by v nich neměl být vyšší než 45 %.

Subscribe to RSS - Chuťovky k pivu